Van Peufflik AssurantienKlik om onze app te openenOpenen

 

Overzicht formulieren

Aanvraag & offerten
Scan & Nazorg
Melding & Mutatie
Inventarisaties

Scan & Nazorg

Check hoe je ervoor staat met je aflossingsvrije hypotheek. Met de uitkomst van de scan kunnen we nagaan of een vervolgactie zinvol is. Vooral als je een veel lager inkomen verwacht of als je een hoge hypotheek hebt ten opzichte van de waarde van de woning!

Start de scan

De arbeidsongeschiktheidscan (AOV scan) is een korte enquête waarmee ons kantoor wil nagaan of jouw huidige AO verzekering nog wel past bij je huidige situatie. Periodiek plegen wij daarom onderhoud op eerder afgegeven adviezen en je AO verzekering.

Start de scan

Je hebt een verzekering afgesloten en daarna kijk je er niet meer naar om. Het gaat je natuurlijk hoofdzakelijk over het afdekken van het risico. Toch verandert er in de tussentijd vaak een hoop aan een verzekering. Denk daarbij aan de dekkingen, de premie en de voorwaarden. Het is dus wel slim om zo nu en dan ook je autopolis te laten controleren.

Start de scan

 

De hypotheekscan is een korte enquête waarmee ons kantoor wil nagaan of jouw huidige hypotheekconstructie nog wel past. Kan het beter? Tegen een lagere rente? Met lagere woonlasten?

Start de scan

 

De premies van overlijdensrisicoverzekeringen (ORV) zijn de afgelopen jaren (fors) gedaald. Het heeft dus zin om na te gaan of overstappen/oversluiten zin heeft. Deze scan is een korte enquête waarmee ons kantoor wil nagaan of jouw huidige ORV nog wel past. Kan het beter? Tegen een lagere premie wellicht? 

Start de scan

 

Deze scan is een korte enquête waarmee ons kantoor wil nagaan wat er eventueel is gewijzigd (of op korte termijn gaat wijzigen) in jouw huidige situatie. De onderwerpen die kort worden besproken zijn 'Gezin - Woning - Hypotheek - Werk & Inkomen'. Naar aanleiding van je antwoorden wordt ons eerder afgegeven advies opnieuw beoordeeld en met jou doorgenomen.

Start de scan

U heeft een reisverzekering afgesloten en daarna kijkt u er niet meer naar om. Het gaat u natuurlijk hoofdzakelijk over het afdekken van het risico. Toch verandert er in de tussentijd vaak een hoop aan een verzekering. Denk daarbij aan de dekkingen, de premie en de voorwaarden. Het is dus wel slim om zo nu en dan ook uw reis- e/o annuleringsverzekering te laten controleren.

Start de scan

 

Een begrafenis of crematie kost flink wat geld. Sommige mensen hebben daarvoor een spaarpotje, bij anderen komt het op de nabestaanden aan. Maar wil je hen met de kosten opzadelen? Deze scan is een korte enquête waarmee ons kantoor wil nagaan of je de kosten van je uitvaart afdoende hebt afgedekt of dat je nog iets wilt wijzigen. Kan het beter? Tegen een lagere premie wellicht? 

Start de scan

 

Deze scan is een korte enquête waarmee ons kantoor wil nagaan wat er eventueel is gewijzigd (of op korte termijn gaat wijzigen) in de huidige situatie. Naar aanleiding van de antwoorden wordt ons eerder afgegeven advies opnieuw beoordeeld en met u doorgenomen.

Start de scan